ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

نکته درباره ی پول که باید به کودکانمان بیاموزیم

نکته درباره ی پول که باید به کودکانمان بیاموزیم که باید بدانیم ، بارها شده که با فرزند خود به خرید بروید و او ناگهان از بزرگترین وسیله یا گرانترین لباس خوشش بیاید و شما نخواهید یا نتوانید برای او آنقدر هزینه کنید اما او اصرار ورزد یا گریه کند که من همین را میخواهم. گاهی با کودک خود به خیابان یا مترو می روید ناگهان کودک شما از چیزی خوشش می آید یا دلش چیزی میخواهد و  طوری رفتار می کند که اگر شما آن را نخرید دنیا برایش تمام شده است و دیگر شما را دوست نخواهد داشت.

رفتار مالی درست با کودکتان

 

10 نکته درباره ی پول که باید به کودکانمان بیاموزیم2

 

شما برای اینکه کودکتان آرام بگیرد و ساکت شود، آن چیزی را که میخواهد درصورتی که توانایی خریدش را داشته باشید برایش می خرید. آیا این رفتار درست است؟ اگر بودجه خریدش را نداشته باشید یا نخواهید که آن را بخرید چطور با کودک خود برخورد می کنید؟ شاید او را کتک بزنید یا تهدید به رفتار ناخوشایند کنید که کودک مقابله به مثل می کند و بیشتر اصرار می ورزد یا می ترسد اما این رفتار درست نیست زیرا شما از خود در ذهن او موجودی ترسناک ساخته اید. شاید به او بگویید پول ندارم آنگاه به شما می گوید که شما به او دروغ می گویید یا می گوید خب باشه بریم عابر بانک پول بگیریم.

در ادامه به شما آموزش می دهیم چگونه با کودک خود ارتباط موثر داشته باشید و به او یاد بدهید که درباره مسائل مالی و مادیات چگونه برخورد کند. ۱۰ نکته که شما با گوشزد کردن آن به کودک خود به بهترشدن رفتارش و عاقلانه تر دیده شدن او کمک می کنید.

انواع روش های کسب درآمد اینترنتی ;بدست آوردن پول پول درآمد کار

پول سخت بدست می آید پس باید آن را از دست ندهیم

به کودک خود بیاموزید پول را بانک یا عابر بانک مفتی به دست ما نمی دهد یعنی همین طوری بی خود و بی جهت به ما کسی یا بانکی پول نمی دهد. بانک و عابر بانک تنها سپرده هایمان را به ما می دهند که ما با زحمت، تلاش و کارکردن به دست آورده ایم. به او بگویید چقدر زحمت کشیدید و سرما و گرما را تحمل کرده اید و مسافت و راه را پیمودید تا کمی پول بدست آورید. به او بگویید پول با سختی به دست می آید و نباید راحت از دستش داد.

آینده مالی ارتباط بین درآمد و کار استقلال مالی استقلال مالی چیست؟

هدف از زندگی پول خرج کردن نیست

 

10 نکته درباره ی پول که باید به کودکانمان بیاموزیم3

 

باید به او هدف از زندگی را بگویید و به او توضیح دهید پول هدف زندگی نیست تنها برای لذت بردن از زندگی ورفع نیازهای ما است. هر فرد به مقدار و اندازه پولی که دارد می تواند مخارج زندگی اش را تامین کند. هرچقدر بیشتر پول پس انداز کنی راحت تر زندگی می کنی یعنی امکانات بیشتری برای خود فراهم می کنی. مثلن اگر می خواهی  وقتی بزرگ شدی ماشین داشته باشی باید پولهاتو پس انداز کنی تا ماشین بخری. ماشین یک خواسته کوچک برای تو خواهد بود پس رویاهایت را بزرگتر کن. تو باید خانه هم برای خود بخری تا راحت در خانه ات با آرامش به کارهایت برسی.

دستگاه چاپ کن پول وجود ندارد

به کودک خود بیاموزید هر فردی به اندازه محدودی پول دارد و نمی توان تمام پول دنیا را برای خودتان کنید حتی اگر این کارهم بشود کرد که غیر ممکن است، کل پول دنیا یک مقدار محدود است. اگر پول نداشته باشیم نمی توانیم چیزی بخریم پس باید پولهایمان را جمع کنیم تا بتوانیم مخارج زندگیمان را تامین کنیم و گشنه و تشنه نمانیم. البته طوری به او بگویید که کودک از بی پولی نترسد و فکر نکند بدبخت و بیچاره است.

وقتی کودک شما می بیند کیف پول شما همیشه پر پول است و هر وقت هم خالی است سراغ عابر بانک می روید با خودش می گوید مادر یا پدر من پولدار است و پولهایش تمامی ندارد. شما حتماً از مخارج زندگی به او بگویید و مشکلات مالی را برایش توضیح دهید.

3هوش مالی آموزش جبران اشتباهات مالی آموزش هوش مالی

به کودکانتان پول توجیبی بدهید

 

 

پول تو جیبی به کودک کمک می کند تا با ارقام و اعداد آشنا شود و از  ارزش مالی آنها در بدست آوردن خواسته هایش آگاه شود. پول توجیبی دادن در سنی که کودک می تواند اعداد را بخواند و با مبالغ آشنایی پیدا کند بسیار امری پسندیده است. به کودکتان بگویید اگر فلان وسیله را می خواهی هر روز انقدر از پولت را خرج نکن تا بعد دو هفته یا چند هفته بتوانی آن را بخری اما اگر خرج کنی دیگر نمی توانی آن را داشته باشی.

اگر کودک پول را خرج کند و پس انداز نکند نمی تواند آن وسیله را بخرد و خودش ناراحت می شود. به او یاد آوری کنید که اگر پس انداز می کردی الان آن اسباب بازی را داشتی پس باز هم سعی کن. برایش قلک بخرید تا پولهایش را در قلک بندازد و بتواند آنها را پس انداز کند.

نیکوکاری و جشن عاطفه ها را به کودکانتان بیاموزید

در خانواده های ثروتمند کمک به ایتام و فقیران بسیار پسندیده است و این مساله بسیار جا افتاده است اما فقط ثروت زیاد نیست که باید بخشوده شود گاهی با پول اندکی گره ای از مشکلات گشوده می شود و همین کمک های اندک شماست که خیلی بزرگ می شود.  قلکی در خانه برای کمک به ایتام تهیه کنید و هر روز مقداری پول در آن بیاندازید تا کودک شما با دیدن آن از شما یاد بگیرد و پولهای اندک خود را در آن بیاندازد. در روز های نیکوکاری این قلک را به عمراه او هدیه دهید. شما بزرگترین الگو فرزند خود هستید.

 

 ارتباط بین درآمد و کار

 

10 نکته درباره ی پول که باید به کودکانمان بیاموزیم6

 

مسئولیتی به کودکان بدهید و بابت اجرای صحیح آن دستمزدی نیز برای آن در نظر بگیرید. به این ترتیب کودک شما تشویق می شود آن کار را به صحیح ترین روش ممکن انجام دهد و با انجام دادن آن دستمزدی دریافت کند و رابطه بین کارکردن و کسب درآمد را درک کند.

آموزش برخی از مفاهیم مالی و اقتصادی

برخی از لغات مانند سهام ، سرمایه گذار و شراکت را به کودکانتان به زبان کودکانه بگویید و توضیح دهید تا ذهن آنها درباره مسائل مادی آماده تر شود. سهام خریدن را به آنها معرفی کنید و بگویید وقتی سهام یک شرکت را می خرید در سود و زیان آن شرکت مشارکت می کنید. دوست کودکتان مثلاً محمد شرکت آب و فاضلاب دارد و شما می خواهید در کار او مشارکت کنید و سود ببرید اما ممکن است دوستت علی ناموفق عمل کند و سهام شرکتش بی ارزش شود. شما در این زمان ضرر می کنید اما اگر علی شرکت موفقی داشته باشد کلی سود می کنید و سهام شرکتش گران می شود و تو سود میکنی. سرمایه گذار تو هستی که در بورس سرمایه گذاری می کنی و شراکت عملی است که تو انجام می دهی تا با علی شریک شوی و از کار کردن او سود ببری.

آموزش اخلاق در مسائل مالی

 

10 نکته درباره ی پول که باید به کودکانمان بیاموزیم7

 

آیا تابحال شده کنار دوستت باشی و حرص و طمع تورا بگیرد که چرا او فلان ماشین را دارد و من ندارم؟ چرا او قطار دارد و من ندارم؟ کودکان نسبت به اسباب بازی هایشان و کارتون هایشان حساس هستند. شما باید به آنها یاد دهید که اسباب بازی هایشان را در اختیار کودکانی قرار دهند که آنها را خراب نمی کنند و از داشتن آنها خوشحال می شوند.

اگر دوست آنها وضعیت مالی خوبی ندارد نباید به او اسباب بازی هایشان را نشان دهند تا خجالت زده شود یا اسباب بازی هایش رابه او ندهند. به کودکانتان بیاموزید با کودکان دیگر به خصوص نیازمندان مهربان و بخشنده باشند. اگر الان با فقیران مهربان باشند وقتی بزرگتر شوند باز هم مهربان خواهند بود. اگر الان وسایل بازی شان را به بچه های بد و خرابکار ندهند در آینده نیز پولشان را به فرصت طلبان و بدهکاران نخواهند داد. خیلی مهم است که به هرکسی اعتماد نکنند و همزمان مهربان باشند طوری که سرشان کلاه نرود.

خرید اجناس دسته دوم

بسیاری از  مردم خرید وسایل دسته دوم را امری ناپسند می دانند و برای پرهیز از این امر حاضر اند بدهکار شوند. شما باید به فرزندتان بیاموزید که گاهی به چیزی نیاز ضروری داری و نمی توانی نو آن را بخری چون گران است. دسته دوم آن را بخر تا بدهکار کسی نشوی. به او بگویید بدهکاری  یکی ازبدترین چیز های دنیاست و باعث درگیری ذهنی و ناراحتی می شود. همیشه به اندازه توانایی ات گام بردار اما جاه طللب و بلند پرواز باش.

نتیجه گیری

شما باید برای کودکتان حساب بانکی با سود سپرده بازکنید تا هم مفهوم سود بانکی را بفهمد هم برای آینده اش حساب بانکی داشته باشد. به او بگویید که پولهایش با گذشت زمان پول می آورند اما باید  این پولها را در بانک نگه دارد و خرج نکند. او باید هر ماه مبلغی را که جمع کرده است با شما به بانک بیاورد و در حساب بگذارد. افزایش حساب را به او خبر دهید تا خوشحال شود که پولهایش زیاد شده است. این طوری اعتماد به نفس بیشتر می شود و سریعتر ثروتمند می شود چون پول جمع کردن و سود گرفتن بدون ضرر را یاد گرفته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.