ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع

زندگینامه آقای جلیل تواضع
بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع
(شروع کسب و کار از سن کم- بدون تحصیلات عالی- تلاش و پشتکار)

در این مقاله می خوانیم زندگینامه آقای جلیل تواضع ( بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع ) چگونه هدفش را انتخاب کرد ، راز افزایش درآمد وی چه بوده و چگونه مسیر موفقیت را طی کرده است.

آقای جلیل تواضع کیست؟

 

آقای جلیل تواضع ( بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع ) در سال ۱۳۱۵ در شهر تبریز و در محله احراب به دنیا آمد. ۳ برادر و خواهر دارد. پدر بزرگش یکی از باغداران آن زمان در تبریز بود. اما پدرش به فکر شغلی بود که درآینده بتوان در آن پیشرفت کرد؛ به همین دلیل به شغلی می اندیشید که با کشاورزی نیز در ارتباط باشد. خشکبار روش جدیدی از نگهداری محصولات کشاورزی بود، هم عمر محصول بیشتر می شد و هم مشتریان جدیدی ایجاد می کرد. در همین راستا پدرش درسال ۱۲۷۰ -درخیابان امام خمینی(پهلوی سابق)- مغازه خشکبار فروشی افتتاح کرد.

 

شروع کار

 

 

شروع کار پدرش با انگور و نخود بود. مراحل تهیه کشمش کمی سخت بود؛ او انگورها را روی داربست هایی می بست تا خشک شوند. این روش بسیار پر زحمت و نیازمند زمان طولانی بود. او هیچ وقت از ماده تیزاب برای تبدیل انگور به کشمش استفاده نمی کرد، چون این ماده را برای سلامتی مردم مضر می دانست. برای پخت نخود هم وسایل بو دادن جدید وجود نداشت. باید با زغال آتش درست می کردند و نخودها را در ظرف بزرگی حرارت می داند تا پخته شود.

پدرش محصولات خود را گسترش داد کشمش را از کاشمر گردو را از آذربایجان وپسته را از دامغان در واقع هر محصول را ازبهترین باغات کشور تهیه می کرد.سنجد، برگه زردآلو ،شاهدانه، نخود ،عدس، تخمه افتابگردان ،باقالا ،ذرت بوداده ،نخود چی و پسته  را به محصولات اضافه کرد.

 

 کسب وکار در کنار پدر

 

 

 

آقا جلیل فرزند بزرگ  خانواده بود و  قبل از اینکه به مدرسه برود، در کارهای مغازه مانند جارو کردن به پدر کمک می کرد؛ بعد از مدرسه هم خود را سریعا به مغازه می رساند تا کمک دست پدر باشد. پدرش سواد نداشت  و او حسابهای مغازه را رسیدگی می کرد. در ۸ سالگی پدرش وظیفه بو دادن آجیل را به او سپرد. بعد از کلاس ششم دبستان به دلیل مشغله فراوان کاری مدرسه را رها کرد.

هم وظیفه تولید وهم وظیفه فروش محصولات را به عهده داشت در همان دوران برادرانش هم به کمک آنها آمدند. در آن زمان مردم ساده زندگی می کردند، اهل تجملات نبودند وکسب وکارها رونق چندانی نداشت. اما مغازه خشکبار فروشی آنها همیشه شلوغ بود. او می گوید: “رفتار خوب و مشتری مداری را از پدرش آموخته است.”

 

رشد در کسب و کار و ثبت برند تواضع

 

 

در ۲۷ سالگی ازدواج کرد، زندگی مشترک خود را ازخانه پدری آغاز نمود. ثمره ازدواج او یک پسر و  دو دختر است. با سرمایه ای که داشت یک مغازه در چهار راه آبرسان تبریز خرید، اما آنجا را افتتاح نکرد. ۳۸ سال با پدر و برادرانش کار کرد.

پدرش در ۹۵ سالگی از دنیا رفت، ۱۵ سال بعد از فوت پدر با برادرانش در مغازه پدر کار می کرد. در همان زمان بود که اجیل تواضع (بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع ) را به نام تواضع اصل به ثبت رساند.

 

پسرش به سن کار نزدیک شد به همین دلیل مغازه ای که قبلا خریداری کرده بود را راه اندازی کرد .زمان گذشت کار رونق خوبی گرفته بود، تا اینکه به دلیل بیماری همسرش عازم تهران شد و تصمیم گرفت مغازه ای در تهران خریداری کند و در آنجا ساکن شود.

زندگینامه آقای جلیل تواضع بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع عوامل کسب و کار موفق

 

ایده های نو در کسب و کار

 

 

بعد از تلاش های بسیار متوجه شد عموی یکی از دوستان پسرش در پارک وی فرش فروشی دارد و مغازه را برای فروش گذاشته است. آنجا را خرید تاریخ افتتاح مغازه مقارن با برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی بود، با افتتاح شعبه مردم استقبال خوبی کردند .

فروش خارجی هم رو به افزایش بود. هر روز یک ماشین از بازار تبریز به تهران می رفت وآجیل ها را به مغازه می رساند . به مرور در مغازه ویترین زد و آجیل در ظرف های زیبا عرضه شد. همسرش نیز ایده های خوبی برای عرضه ی بهتر محصولات ارائه می داد.

قسمتی از مغازه تبدیل به انبار شد و مختص بو دادن آجیل و بسته بندی گردید، با همان تابه های قدیمی بهترین آجیل را به دست مشتری می رساند.

راز افزایش درآمد رشد در کسب و کار و ثبت برند تواضع

 

رشد و پیشرفت در کسب و کار

 

 

سرمایه بیشتری کسب کرد نیاز به جای بزرگتر داشت. توانست کارخانه تولید آجیل در محمدشهر کرج تاسیس کند. در آنجا ۴۵ نفر مشغول به کار هستند. در حال حاضر تواضع اصل به جز شعبه مرکزی پارک وی دارای دوشعبه دیگر در نیاوران و سعادت آباد است و دارای۱۵۰ پرسنل است .

بادام هندی درسال۱۳۷۰ وارد ایران شد ابتدا فروش زیادی نداشت اما کم کم مردم با این محصول نیز آشنا شدند. چندین سال است که آجیل تواضع (بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع ) به خارج از کشور از قبیل :آلمان، ایتالیا، آمریکا و اسپانیا صادر می شود.

 

استقبال کشورهای اروپایی و آمریکا از آجیل تواضع اصل فوق العاده است، او این دستاورد بزرگ را به دلیل مرغوبیت و طعم بی نظیر محصولات ایران می داند. او نقش پسرش را در موفقیت های آجیل تواضع بسیار موثر می داند.

برند تواضع چگونه فروشمان را افزایش دهیم؟ خلاقیت در کسب وکار

توصیه های آقای تواضع برای موفقیت

 

 

او می گوید همان طور که من تمام توان خود را برای حمایت از پدرم اختصاص دادم، حالا پسرم به کمک من آمده است .بدست آوردن موفقیت کار ساده ای نبود. کار مداوم، پشتکار، اندیشه درست و سرمایه گذاری به موقع عامل موفقیت است.

 

صبر بزرگترین عامل موفقیت و قوانین پیشرفت و افتخار تواضع است. اندوختن ثروت زمانی درست است که رضای خداوند در نظر گرفته شود. اگر کار به درستی انجام شود و محصول با کیفیت باشد فروش نیز به خوبی انجام خواهدگرفت. فروش خوب هم سود و هم ثروت به دنبال دارد.

 

در حال حاضر۳۰۰ نوع آجیل و خشکبار در فروشگاه به فروش می رسد. درسال۱۳۸۰ شروع به توسعه شعب کرد. هم اکنون دارای ۱۲شعبه درسراسر ایران است. آجیل ها را مناسب با مراسم ها آماده می کنند برای آجیل شب یلدا پسته خام، دونوع کشمش، مغزبادام، مغزگردو، انجیر، باسلوق، قیسی و… عرضه می کنند. در فرودگاه امام خمینی(ره) نیز شعبه دارد تا مردم به راحتی سوغاتی مورد نیاز خود را تهیه کنند.

 

او به جوانان توصیه می کند

یا کار پدر را یاد بگیرید یا به دنبال یک حرفه و صنعت بروید.

درکاری که آغاز می کنید پشتکار داشته باشید، از تفریح خود بزنید تا کار خود را به نتیجه برسانید. رفیق بازی نکنید که هیچ عایدی به جز هدر دادن دوران طلایی زندگی خود نخواهید داشت .

نتیجه گیری

یکی از رموز موفقیت این است که ذهن شخص فقط درگیر کار باشد. این درگیری های ذهنی باعث ایجاد خلاقیت برای ابتکارات جدید و ارائه راه های نوین و بهتر شدن محصول و ترقی کسب وکار می گردد.

آقای تواضع بنیانگذار آجیل و خوشکبار تواضع  کسب و کار پدرش را ادامه داد و ایشان توانست با اوضاع اقتصادی ضعیف با اعتماد به نفس ، ایده های خلاقانه ، تمرکز ذهن بر هدف از زندگی و غلبه بر چالش های زندگی کسب و کارش را رشد دهد و به سوی موفقیت گام بردارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.