آقای شهرام شکوری
بنیانگذار نرم افزار مشاغل در ایران
آقای شهرام شکوری با عشق علاقه ی زیاد به کار و با پشتکار و جسارتش توانست درکسب و کار مورد علاقه خود بهترین شود. آقای شکوری معتقد است که کارکنان بیش از محیط خانواده در محیط کار و شرکت خود حضور دارند، بنابراین باید به مقوله کیفیت زندگی شغلی پرداخت و یک رفاه نسبی را فراهم نمود تا حس خانواده نگری به معنای واقعی وجود داشته باشد و در این مقاله شرح زندگینامه آقای شهرام شکوری را حتما تا انتها بخوانید.
آقای شهرام شکوری در بهار سال۱۳۵۰ در خانواده ای با سطح اقتصادی متوسط به دنیا آمد. پدر او درآمد متوسطی داشت به همین دلیل نمی توانست تمام امکانات لازم را فراهم کند. شرایط طوری بود که او مجبور بود تمام راه منزل تا مدرسه را پیاده طی کند. پس از اتمام دوران راهنمایی به دلیل علاقه ی فراوانش به درس ریاضی ، رشته ی ریاضی را در دبیرستان انتخاب کرد. دوران دبیرستان سپری شد.
سال چهارم دبیرستان به دلایلی- خود می گوید غرور کنترل نشده ی جوانی دلیل آن تصمیم بود- تعدادی از کلاس ها را شرکت نکرد و این باعث شد امتحان نهایی را در شهریور بدهد. در همان سال در کنکور ریاضی شرکت کرد. او فقط به دو رشته کامپیوتر و عمران علاقه داشت که وقتی نتیجه کنکور آمد، قبول نشده بود. بعد از مشورت با پدرش تصمیم گرفت وارد بازار کار شود.
اولین تجربه ی کاری خود را از شرکت تعاونی شروع کرد؛ در آن زمان اقلام خواروبار به صورت کُپنی عرضه می شد، به همین دلیل تقریبا شغل فعال و پر زحمتی به حساب می آمد که او هم با توانایی بالا و برنامه ریزی، اقدام را دسته بندی می کرد تا بتواند به موقع جوابگوی مردم باشد.آقای شهرام شکوری
کارها خوب پیش می رفت اما دیگر زمان رفتن به سربازی فرا رسیده بود، تصمیم گرفت به سربازی برود. دوره ی آموزشی را در شاهرود گذراند، بعد به امیدیه اهواز اعزام شد و به دلیل دوره ای که دیده بود توانست رئیس توپ پدافند شود. بعد از دوران سربازی، نزد یکی از دوستان برادرش که فروشگاه لوازم یدکی داشت مشغول به کار شد.
بعد از مدتی کار در آنجا، تصمیم گرفت شغل دیگری انتخاب کند، این بار نزد دوست پدرش در فروشگاه لباس مشغول کار شد، بعد از مدتی تصمیم گرفت درس بخواند صبح ها کار می کرد و شب ها درس می خواند؛ به واسطه ی عموی هم سن و سالش توانست کار نیمه وقت و بهتری در فروشگاه لوازم برقی دست و پا کند، بعد از مدتی کار در آنجا با افزایش سفارشات، یک دفتر اجاره کرد وکسب و کارش را گسترش داد، نام دفتر تازه تأسیسش را “پخش ایده” گذاشت.
زندگینامه ادم پولدارا زندگینامه بزرگان ثروت زندگینامه کار آفرینان ایرانی
درسال۱۳۷۳ در دانشگاه قزوین رشته کامپیوتر پذیرفته شد. درهمان زمان ناگزیر شد کل کار را به عمویش واگذار کند و تنها به عنوان سهامدار حضور داشته باشد. کار کردن و بی کار نماندن و پشتکار یکی از ویژگی های بارز اوست به همین دلیل در قسمت اداری سردخانه یکی از بانکهای قزوین مشغول به کار شد البته چون همزمان مشغول تحصیل بود به صورت موقتی در آنجا کار می کرد.
باورهای ثروتمندان باورهای مالی توسعه کسب و کار رشد و توسعه کسب و کار
بعد از مدتی با دانشی که کسب کرده بود، توانست به نصب سخت افزار کامپیوتر روی آورد. در همان زمان با چند شرکت نیز ارتباط موثر برقرار کرد و سفارش گرفت. بعد از مدتی با هم فکری دوستانش یک شرکت در زمینه ی سخت افزار تأسیس کرد. تأسیس یک شرکت پایدار رویای او بود که توانسته بود با همکاری دوستانش به آن برسد. به مرور تجربه های بیشتری کسب کرد و توانست سفارشات نرم افزاری نیز قبول کند. اولین پروژه حسابداری به آنها پیشنهاد شد و توانست با کمک دوستانش به خوبی آن را انجام دهد و کسب درآمد کند.
آموزش شروع کسب و کار آموزش کسب و کارباورها چگونه ایجاد می شوند
در سال۱۳۷۶پس از گذشت دو سال طاقت فرسا، نرم افزار حسابداری یکپارچه وکاملی تولید کرد. در همان سال نرم افزار امور مالی اتوماتیک را که آن موقع یک ابتکار بی نظیر بود، برای کاربران غیر حرفه ای طراحی کرد. کسی که این نرم افزار را تهیه می کرد به راحتی می توانست از آن استفاده کند.
یک روز نماینده شرکتی برای بستن قرار داد ابراز تمایل کرد، اما به دلیل اینکه شرکت ثبت نشده بود کار را قبول نکرد. حالا ثبت شرکت جدی تر به نظر می رسید، با مشورت دوستانش، نام “هلو” را با شعار ظاهری زیبا وهسته ای محکم برای نرم افزارشان انتخاب و به ثبت رساندند و نام شرکت نیز “طرفه نگار” انتخاب شد به معنی برنامه نویسی خارق العاده. بدین گونه در سال۱۳۷۷شرکت “طرفه نگار” ثبت شد.
25 درس آموزنده رهبر کسب و کار آموزش راه اندازی کسب و کار
سال آخر دانشگاه با یکی از همکلاسی هایش ازدواج کرد. پس از گذشت۱۲سال از زندگی مشترک دارای دو فرزند پسر است. در همان سال، در ابتدای آغاز به کار، پروژه ای به ارزش دو میلیون تومان به شرکت سپرده شدکه البته چک های پرداخت کننده برگشت خورد و او از این تجربه به تلخی یاد می کند.
از آنجایی که نرم افزار در سیستم عامل ویندوز ۹۵ نوشته شده بود و فارسی سازی آن متعلق به شرکت دیگری بود، برای جلوگیری از مشکلات با شرکت مذاکره کرد، اما به توافق نرسید و این باعث شد از شریکش آقای رنجبری که دانش فراوان در زمینه نرم افزار داشت، درخواست کند تا نرم افزار را به شکلی که نیاز است تغییر دهد.
شرایط سختی بود، فروش اندک و سرمایه کم! اما در اوج شرایط بد، موفق به فروش نرم افزار به چند شرکت بزرگ شد. دائما نرم افزار را تغییر می داد تا مناسب سازی شود و تعداد مشتریان افزایش یابد.
روزها تلاش و بازنویسی مجدد، منجر به تولید ورژن۳ هلو شد، که هم استاندارد بود و هم اصولی طراحی شده بود. اگر چه ویندوز به طورگسترده وارد بازار ایران نشده بود و اکثرحسابداران از نرم افزار تحتDOS استفاده می کردند، اما او نا امید نشد و می دانست آینده بازار ویندوز است. حتی مشتریانی که مشکل داشتند به دلیل حس تعهد مشکل را برطرف می کرد. به تدریج شرکت از حالت سه نفره خارج شد و تشکیلات کوچکی به وجود آمد. جالب است بدانید درسال ۱۳۸۲ تعداد پرسنل شرکت فقط ۲۵ نفر بود. اما امروز…
او هر چند وقت یکبار نرم افزار را تحلیل می کرد و سعی داشت برای تمامی مشاغل مختلف نرم افزار تخصصی ارائه دهد، نرم افزار به تدریج تمام بازار و انواع مشاغل را در برگرفت و همزمان تغییرات سفارشی نیز انجام می شد. به تدریج تیراژ بیشتری نیز وارد بازار می شد. از سال ۱۳۸۱اوضاع کار متفاوت شد و دفتر به خیابان مطهری انتقال یافت.
بعد از چندی که نرم افزار هلو به معروفیت رسیده بود، به دلیل کاهش فروش متوجه شد ، فروش غیر قانونی نرم افزار رواج پیدا کرده است، با وکیل مشورت کرد و با کمک مقامات انتظامی توانست جلوی کار را بگیرد. سال بعد ورژن ۴ هلو را عرضه کرد، که این نیز یک دستاورد بزرگ برای او به حساب می آمد.
کمی بعد در دوره مدیریت استراتژیک ثبت نام کرد تا دانش خود را در این زمینه بالا ببرد، پس ازآن، دوره فراگیر پیام نور MBA را مطالعه کرد. دیگر زمان آن رسیده بود که ورژن ۵ هلو وارد بازار شود. ابتدا رقبا می گفتند: نرم افزار هلو کوچک است! اما بعد نظرشان عوض شد، زیرا واقعیت این بود، نرم افزاری که بتواند چند هزار نفر را به طور متنوع، پوشش دهد نرم افزار بزرگی است.آقای شهرام شکوری
از سال ۱۳۸۵ تا به کنون نیاز بازار به حسابداران آشنا به نرم افزار هلو، به شدت زیاد شده بود و در حال حاضر با ادامه این روند، هر روز متقاضیان بیشتری به جمع کاربران هلو اضافه می شود. همچنین تعداد کثیری از دانشگاه های کشور مبادرت به آموزش این نرم افزار برای نزدیک نمودن دانشجویان به بازار کار نمودند.
کارها خوب پیش می رفت که تصمیم گرفتند برند دیگری وارد بازار کنند. با مشارکت همکارانش، برند “هلیا” به معنای شکوفه هلو را انتخاب کردند. این نرم افزار در زمینه های تاکسی سرویس، املاک، کتابخانه، شارژساختمان و… استفاده می شود. در حال حاضر۰۰۰/۳۱۰ کاربر در سطح کشور از محصولات شرکت استفاده می کنند و تعداد زیادی نمایندگی فروش و خدمات محصولات شرکت او را حمایت می کنند.
“طرفه نگار” یکی از پرکارترین شرکتها با بهره برداری بالا محسوب می شود. بسیار فعال و پویا، با کسب درصد بالای رضایت مشتریان؛ در آمار منحصر به فرد است و تنها دارنده تندیس حمایت از مصرف کننده از وزارت صنایع می باشد.شرکت دارای کمیته فرهنگی رفاهی است و افراد علاوه بر شرکت در برنامه های فرهنگی و تفریحی به سلایق در سالن بدن سازی، تیم فوتسال وکوهنوردی نیز شرکت می کنند.
• چنانچه مدیر به کارهای خود و نیروی تحت مدیریتش اشراف داشته باشد(دانش مدیریتی داشته باشد)، بهتر می تواند کار را پیش ببرد.
• اگر مایل به حفظ بقای شرکتتان هستید، باید بدون تعصب، به نظرات دیگران گوش دهید وآماده تغییرات باشید و حتی رفتار ذاتی خود را نیز عوض کنید.
• باید معلومات و توانایی های خودمان را گسترش دهیم و لازم است هر روز بیشتر بخوانیم تا بیشتر بدانیم.