بازاریابی با تلفن یا همان بازاریابی تلفنی یکی از انواع بازاریابی مستقیم می باشد. در این نوع بازاریابی، از تلفن به عنوان یک ابزار ارتباطی استفاده می شود. در بازاریابی با تلفن، بازاریاب بصورت مستقیم با مشتری یا مشتری احتمالی ارتباط برقرار می کند. بازاریابی با تلفن، مثل بازاریابی پیامکی، فاکس مارکتینگ، بازاریابی با تلگرام، بازاریابی در اینستاگرام، بازاریابی با سایت و دیگر رسانه های تبلیغاتی نیست که بصورت غیر مستقیم با افراد ارتباط برقرار کند.
در بازاریابی با تلفن، بازاریاب، بصورت زنده با اشخاص ارتباط برقرار می کند. ما با یک ربات طرف نیستیم، با یک انسان که دارای قدرت حرف زدن و فکر کردن می باشد مواجه هستیم. با یک انسان که دارای تمرکز حواس و تمرکز ذهن می باشد روبرو هستیم. با یک انسان که می توانیم بصورت زنده با او ارتباط برقرار کنیم مواجه هستیم. یک ارتباط دوطرفه.
این ارتباط دو طرفه، زمانی می تواند نتیجه بخش بشد که بتوانیم به درستی با فرد مورد نظر ارتباط برقرار کنیم. برای این منظور باید نکات مهمی را رعایت کنیم تا بتوانیم از این طریق بازاریابی و فروش خوبی داشته باشیم. به ادامه مقاله کاملا توجه کنید تا به این درجه از سطح اطلاعات هوشمندانه در زمینه بازاریابی با تلفن برسید.
برای خودتان این قانون را بگذارید و تمام سعی خودتان را بکنید تا در زمانی که جزو ساعات کاری شما می باشد، تماس شخصی نداشته باشید. این کار به شدت انرژی شما را برای کار کردن می گیرد.
روی زمانی که قصد تماس گرفتن دارید حساس نباشید. از تمام ساعات کاری خود برای بازاریابی با تلفن نهایت استفاده را ببرید. با این کار، فشار کاری خود را بین ساعات مختلف تقسیم می کنید. اگر تماس گرفتین و مشتری جواب نداد نگران نباشید. این می تواند باعث ایجاد پیام در ذهن مخاطب شود.
برای هر روز خود اهداف کوچک و کوتاه مدت در نظر بگیرید. برای خود مشخص کنید که باید در هر روز به چند شماره زنگ بزنید و به آن پایبند باشید. وقتی بدانید در هر روز چند تماس می خواهید بگیرید، می توانید برای آن برنامه ریزی کنید.
در هر روز، برای فردای آن روز، برنامه ریزی کنید. این کار استرس شما را کم می کند و باعث می شود زمان مفیدتری برای روز بعد داشته باشید.
به شما توصیه می کنیم که در هر روز خود، یک تعداد مشخص، بیشتر از تماس های تلفنی را زنگ بزنید. این تعدا می تواند در حد فقط چند نفر بیشتر باشد. این به شما کمک می کند تا روند پیشرفت شما رو به رشد باشد.
بعضی از بازاریابان تلفنی هستند که وقتی می خواهند شروع به زنگ زدن کنند، چشمان خود را می بندند و انگشت خود را روی یکی از شماره ها می گذارند. این کار کاملا آماتوری است. در کار خود نظم داشته باشید و از اول لیست تا آخر لیست، به ترتیب زنگ بزنید. در جلوی هر شماره تلفن، توضیحات مربوط به مشتری و تماس هایی که گرفته اید را بنویسید. اگر زنگ زدید و کسی برنداشت، کنار شماره، علامت بگذارید یا در قسمت توضیحات بنویسید. این به شما کمک می کند تا خلاصه ای کامل از هر مشتری داشته باشید.
در بازاریابی با تلفن، شما با هر تماس موفق می توانید مبلغی به عنوان پورسانت دریافت کنید. این مبلغ را برای خود در نظر بگیرید و مشخص کنید اگر در هر روز چه تعداد تماس موفق داشته باشید در مدت یک هفته، چقدر دریافتی خواهید داشت و بعد، برای یک ماه را حساب کنید. این به شما انگیزه بیشتر، برای تلاش بیشتر، برای بدست آوردن پول بیشتر می دهد. البته اگر پورسانتی کار می کنید.
همیشه در هر تماس تلفنی تا جایی که مقدور است سعی کنید با کسی که تصمیم گیرنده اصلی می باشد، صحبت کنید. وقتی خود را با صحبت کردن با کسانی که تصمیم گیرنده نیستند تلف نکنید. توصیه می شود با جاهایی که فرد تصمیم گیرنده بیش از دو نفر می باشند صحبت نکنیم.
مواردی پیش می آید که وقتی به شماره ای زنگ زده می شود، فرد مورد نظر از آنجا به بخش دیگری منتقل شده یا کلا از آنجا رفته است. در این حالت، دنبال جایگزین آن فرد باشید. از فرصت استفاده کنید و با فرد جدید آشنا شوید و با آن ارتباط موثر برقرار کنید.
آموزش بازاریابی تلفنی اصول بازاریابی تلفنی
اگر از روی لیستی تماس می گیرید که از روی آن چندین نسخه چاپ شده و در اختیار چند نفر دیگه غیر از شما قرار گرفته است، شما از ابتدا شروع به تماس گرفتن نکنید. از آخر لیست یا از هر جایی غیر از اول لیست، شروع به زنگ زدن کنید.
افزایش فروش با بازاریابی تلفنی بازاریابی با تلفن بازاریابی تلفنی
بهترین مربی براش شما تجربه است. به دنبال دلایل موفقیت و شکستهای خود در تماسهایتان باشید. سعی کنید هر روزی که شروع به کار میکنید از روز قبل بهتر باشید و با توجه به دلایل تماسهای نا موفق خود و برطرف نمودن انها مهارت خود را افزایش دهید. مطمعناً تمامی تماسهای شما قرار نیست به فروش ختم شود اما این نکته را فراموش نکنید که عملکرد شما در موفقیت و یا عدم موفقیت شما بسیار تاثیرگذار است. پس میتوانید با درس گرفتن از نقاط ضغف خود در تماسهای قبلی شانس موفقیت خود را در آینده افزایش دهید.
بازاریابی تلفنی موفق بازاریابی و فروش تلفنی تکنیک های بازاریابی تلفنی
استفاده از هدسِت باعث می شود تا شما آزادی عمل بیشتری داشته باشید و تمام تمرکز خود را بر روی صحبت کردن و اگر لازم بود، نوشتن بگذارید.
تکنیک های فروش موفق روش بازاریابی تلفنی فنون بازاریابی تلفنی
یک ارتباط نزدیک بین صدای ما و حالت دیافراگم ما وجود دارد. زمانی که دیافراگم صاف باشد صدای ما در صحبت کردن بهتر می باشد. برای همین بهتر است موقع صحبت کردن بایستیم یا حداقل خمیده نباشیم.
منظور از فرار و فرود، بالا بردن و پایین آوردن صدا می باشد. صدای شما باید با توجه به جملات شما، بالا و پایین رود. در جاهایی که باید تاکید کرد و جاهایی که باید کوتاه آمد، تَن صدا تغییر کند تا بتواند اثرگذاری خود را داشته باشد. در صحبت کردن، به موقع باید سریع، و به جایش باید آرام صحبت کرد.
در بازاریابی با تلفن باید این موضوع را قبول کنیم که تا مشتری حرف نزند ما نمی دانیم که چه می خواهد و تا ندانیم که چه می خواهد، چطور می توانیم نیازی از او را برطرف کنیم تا منجر به فروش شویم. در بازاریابی و فروش، توجه به این نکات ریز لازم است. شما باید یاد بگیرید که چه زمانی باید به مشتری اجازه دهید که صحبت کند و در چه زمانی لازم است که کنترل مکالمه را در دست بگیرید
برای اینکه بتوانید راحت صحبت کنید، بدن آماده ای هم باید داشته باشید. برای این منظور قبل از اینکه شروع به زنگ زدن کنید، ابتدا کمی نرمش کنید. برای آمادگی صورت نیز، قسمت های مختلف آن را با دست ماساژ دهید.
در بازاریابی با تلفن، اولین چیزی که روی مخاطب اثر می گذارد صدای شماست پس این مهم است که صدای شما چگونه باشد. مطمئنا صدای معمولی از صدای سرماخورده بیشتر تاثیرگذار است اما صدای معمولی هم کافی نیست. مواظب صدایتان باشید. صدای شما باید گرمی لازم را داشته باشد.
قبل از اینکه شروع به زنگ زدن کنید تمام سوالاتی را که ممکن است مشتری بپرسد را با خود مرور کنید. در ذهن خود، سوال را مطرح و به آن جواب دهید. این تمرینات باعث می شود تا هم استرس شما کم شود و هم اینکه روی این سوالات مسلط شوید. ممکن است مخاطبان نسبت به محصول یا خدماتی که ارائه میدهید انتقاداتی داشته باشند. شما میتوانید از قبل خود را برای پاسخ دادن به این انتقادات و اعتراضات نیز اماده کنید تا بهتر و سریعتر بتوانید مخاطبان خود را مجاب کنید که از شما خرید انجام دهند.
بهتر است برای اینکه اشکالات خود را بیشتر متوجه شوید، صدای خود را در حین مکالمه ضبط کنید. این صوت ها را می توانید مثل یک آرشیو، بایگانی کنید. زمانی که شما صدای خود را ضبط و سپس به ان مجدداً گوش میدهید میتوانید عیوب کار را پیدا کنید و با تمرین مهارت خود را در این زمینه افزایش دهید.
۱ به زور چیزی را به مشتری فروختن
۲ جواب به مشتری از طریق ایمیل و نه تماس مستقیم
۳ بی موقع اعلام کردن قیمت برای محصول یا خدمات
۴ زمان گذاشتن برای مشتریانی که به محصول یا خدمات ما احتیاج ندارند
۵ بیش از اندازه زمان گذاشتن برای یک مشتری
۶ پیگیری نکردن مشتری، بعد از خرید کالا یا استفاده از خدمات
۱ بازاریابی با تلفن یک راه ارزان قیمت برای رسیدن به اهداف فروش می تواند باشد، اگر درست انجام شود.
۲ رعایت نکات بالا، شما را به بهتر شدن بازایابی با تلفن کمک خواهد کرد.
۳ از دیگر روش های تبلیغات به عنوان مکمل استفاده کنیم. ازجمله : تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات رادیویی، تبلیغات با روزنامه، اسپانسرینگ، تبلیغات در فرودگاهها، پوستر تبلیغاتی، بنر تبلیغاتی، تبلیغات بر روی اتوبوس، تبلیغات مترو، تبلیغات بیلبورد و…