اشتباهات رایج در طراحی سایت ۸ نکته از اشتباهات رایج در طراحی سایت که هر مدیر و صاحب کسب و کار که در اینترنت فعالیت می کند باید بداند ، این نکات به موفقیت شما کمک زیادی خواهد کرد. یکی از رموز موفقیت در دنیای امروز حضور موفق و موثر در وب و حفظ این موقعیت است که این روزها به مسئله ی پیچیده ای تبدیل شده است . کسب موفقیت و قدرت در اینترنت که به عنوان یک ابزار بازاریابی تلقی می شود روز به روز ضروری تر می شود . اما سوالی که ممکن است مطرح شود این است که مزیت کسب قدرت و موفقیت در وب یا اینترنت چیست ؟
8 مورد از اشتباهات رایج در طراحی سایت
مزیت چنان کاری این است که تا چند سال گذشته فناوری در اختیار عده ای خاص قرار داشت از جمله ، شرکت ها ، اشخاص خاص ، نمونه ای از این فناوری ها : صدا ، تصویر ،تجارت الکترونیکی ، نرم افزارها وغیره بود که اکنون این فناوری ها در اختیار هر شخص قرار دارد ، به طور واضح هر شخصی می تواند از ایمیل استفاده کند یا نرم افزار دلخواهش را در اینترنت جستجو کند و به دست بیاورد وغیره که به عنوان مزیت برای کسب موفقیت در وب شناخته می شوند .
اشتباهات رایج در طراحی سایت را دراین مقاله بخوانید …
در مقاله ۸ نکته از اشتباهات رایج در طراحی سایت ، به شما خواهیم گفت که چگونه از اشتباهاتی اکثر مردم در طراحی پروژه های وب مرتکب می شوند جلوگیری کنید ؟
اشتباهات رایج طراحان سایت اشتباهات طراحی سایت افزایش بازدید سایت
وب سایت ها نیز مانند خیلی از رسانه های دیگر ، مثل مجلات ، روزنامه ها ، کارت های ویزیت ،آگهی ها و … به عنوان یک ابزار بازاریابی به شمار می آیند، این ها ابزار هایی هستند که می توانند به راحتی شما را به هدفتان نزدیک کنند یا با استفاده از شیوه نادرست آن می توانند شما را از هدفتان دور کنند ، قبل از اینکه شروع به راه اندازی وب سایت بکنید سوالاتی را از خودتان بپرسید :
– اهداف شما برای راه اندازی وب سایت چیست ؟
-آیا وب سایت را برای آموزش یک علم تخصصی راه اندازی می کنید ؟
-آیا وب سایت را برای انگیزه دادن به کاربران در موضوع خاصی راه اندازی می کنید ؟
– قصد دارید از سایت برای آگاهی دادن به مردم استفاده کنید ؟
-میخواهید بازدید کننده داشته باشید ؟ این موضوع را بشکافید و از خود بپرسید بازدید کننده از بازدید سایت شما قرار است چه چیزی دستگیرش شود ؟
این ها سوالاتی است که اغلب مدیران قبل از شروع کسب و کار اینترنتی یا راه اندازی فعالیت در اینترنت از خود نمی پرسند و بعد از مدت کوتاهی شاهد شکست سنگین آنها هستیم پس با خودتان صادق باشید و به خودتان اثبات کنید که قرار است به کجا بروید ؟ اگر این را ندانید کسی به شما نمی گوید که چگونه به آن جا برسید. حتما اصول را در کار خود رعایت کنید استفاده از برنامه ریزی یا طرح بازاریابی شده می تواند برای شما مفید و مناسب باشد .
افزایش بازدید کننده راه اندازی کسب و کار اینترنتی راه اندازی وب سایت
بعد از اینکه اهداف فعالیت شما مشخص شد و آنها را گروه بندی نمودید و مشخص کردید که مخاطب هدف شما کیست و با چه قشری سر و کار دارید ؟ باید سایتتان نسبت به آن زمینه ی فعالیت طراحی شود. یک سایت موسیقی که بیشترین مخاطبانش جوانان هستند باید حتما از طراحی های شیک و رنگ و لعاب دار استفاده کند و با سایتی که قرار است برای بزرگترها فعالیت کند، باید متفاوت باشد سعی کنید از لوگوی اختصاصی خود در همه جا(منظور در کارت ویزیت ، سربرگ ،بنرهای تبلیغاتی در سایت های دیگر و … ) استفاده کنید که بیانگر فعالیت شما در فضای اینترنت نیز هست . مدت زمانی که از سایت شما بگذرد مشتریانتان تفاوت شما را با سایت های دیگر متوجه خواهند شد و خواهید توانست آنها را جذب کنید و به ارائه ی خدمات بپردازید.
وقتی تصمیم می گیرید که در اینترنت وب سایتی را راه اندازی کنید باید فناوری و نوع راه اندازی خودتان را مشخص کنید ، وب سایت ها به دو دسته تقسیم می شوند : ۱-وب سایت های بدون مالکیت ۲-وب سایت هایی با مالکیت شخصی خودتان .
وب سایت های بدون مالکیت : یعنی اینکه شما وب سایت را اجاره می کنید و در واقع آن سایت از طرف شرکت های ارائه دهنده خدمات به شما پیشنهاد می شود و شما در واقع مالک محتوای آن هستید نه کل سایت و ماهانه باید مبلغ مشخصی را به مالک سایت پرداخت کنید .
وب سایت مالکیت شخصی : به دسته ای از وب سایت های می گویند که شما می توانید یک طراح بگیرید یا خودتان سایتتان را طراحی کنید و تنها هزینه ای که پرداخت می کنید هزینه هاست و دامنه آن به صورت سالانه خواهد بود . در این روش هم شما مالک وب سایت خودتان هستید و هم آنرا به راحتی می تواند به میزبان های دیگر هم انتقال بدهید .
زمانی که شما وب سایتتان را راه اندازی می کنید باید یک برنامه ریزی برای فعالیت و جواب گرفتن در طولانی مدت برای سایت خود داشته باشید ، شما باید در نظر داشته باشید توسعه ی وب سایت و پیش رفتن به سمت اهدافتان در تجارت الکترونیکی نیاز به صرف زمان ، صبر ، هزینه و سرمایه گذاری دارد وگرنه بدون این تصمیمات نباید منتظر نتایج عالی باشید .
شما باید بتوانید در سریعترین زمان ممکن یک بانک ایمیل از مخاطبان هدف خود جمع آوری کنید ، سعی کنید بانک ایمیل هایتان را به طور خاصی تکمیل کنید ، مثلا گزارش به مخاطبان ارائه دهید ، درکارت ویزیت عنوان جذابی بنویسید که حاضر شوند کاربران ایمیل هایشان را در اختیار شما قرار دهند و اگر در این زمینه بخواهید بیشتر فعال باشید و کار کنید باید از یک متخصص یا کارشناس موتورهای جستجو کمک بگیرید .
این کارشناسان می توانند سایت شما را برای موتورهای جستجو گر مخصوصا گوگل طوری جذاب کنند که مخاطبان در نتایج جستجو هایشان سایت شما را هم بازدید کنند و ترافیک سایتتان افزایش پیدا کند . یا می توانید از طریق تبلیغات اقدام به جذب ترافیک و بازدید کننده بکنید تبلیغات های خودتان را در فایل های بنر های تبلیغاتی به سایت ها ارائه می دهید و آنها در قبال انجام این کار مبلغی را دریافت می کنند و بنر شما را در مدت زمان مشخصی مثلا ۱ ماه یا هرچند ماه نمایش می دهند .
شما بعد از این همه صرف زمان و برنامه ریزی و صرف هزینه باید متوجه این موضوع شوید که آیا سایت شما برای بازدید کنندگان و مخاطبان کاربردی دارد ؟ آیا برای آنها مفید است یا خیر ؟؟ برای اینکار ابزارهای خاصی وجود دارد می توانید به شرکت ارائه دهنده خدماتتان بسپارید تا برای شما یک آمارگیر مناسب و دقیق ارائه کند تا بررسی کنید که بازدید کنندگان از کجاها به سایت شما آمده اند ؟ و چه مطالبی بیشتر بازدید داشته است و …. البته پیشنهاد شخصی من استفاده از ابزار گوگل آنالیتیکز است که تمامی این موارد را برای شما به طور کامل پوشش خواهد داد .
سعی کنید در وب سایتتان از فناوری هایی استفاده نکنید که کاربر را اذیت کند، سعی کنید همیشه در دسترس باشید چون هیچ کس از کاربران اینترنت دوست ندارد وقتی مطلبی را در اینترنت جستجو می کند به سایتی برسد که تعطیل است یا به مشکلات فنی برخورده است ، همیشه چک لیستی از وظایف خود داشته باشید تا آنها را بررسی کنید ، سعی کنید به کاربر اطمینان دهید که با ورود به وب سایت شما همه چیز برایش محیا خواهد بود و جای هیچ نگرانی نیست .از افزونه و ابزارهایی که باعث می شود تبلیغات در سایت شما شلوغ شود و پیام های پاپ آپ دهد پرهیز کنید در اولین برخورد و آزار کاربر یا مشتری آنرا برای همیشه از دست خواهید داد .
پیوندهای وب سایت شما از دوجهت می تواند حائز اهمیت باشد : ۱- موتورهای جستجو -۲- کاربران ، شما باید با درنظر گرفتن اصول پیوندهای درون صفحه پیوندهایی را که از نظر خودتان مهم هستند طوری در صفحه قرار دهید که از نظر موتورهای جستجوگر دارای اعتبار باشند و همچنین کاربر برای جابجایی بین صفحات بتواند به راحتی اقدام کند و به محل دلخواه خود برسد .
اطلاعات تماس خود را به صورت شفاف بیان کنید و در دسترس قرار دهید ، سعی به تشویق کاربران برای نظر گذاشتن در انتهای هر مطالب بکنید، با این روش هم با کاربران تعامل کرده اید و هم از دید موتورهای جستجو که به مطالب با ارزش و دارای نظرات زیاد اهمیت می دهند ، تشویق شده و به رتبه ی خوبی دست پیدا می کنید ، به خواسته های کاربران سایتتان اهمیت دهید.
۸نکته از اشتباهات رایج در طراحی سایت ، مقاله ای بود برای بررسی اشتباهاتی که مدیران سایت در کسب و کارهای خودشان آنها را رعایت نمی کنند ، با استفاده از این نکات می توانید در راه رسیدن به اهدافتان در زمینه کسب و کار اینترنتی تلاش کنید ، از موانع راه نترسید ، تمام نکات را در نظر بگیرید و آنها را به صورت یک چک لیست در بیاورید و روزانه آنها را مرور و بررسی کنید .