ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

کسب و کار اینترنتی خود را در چند گام راه اندازی کنید …

نکاتی که قبل از راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید بدانید ، این نکات را حتما بخوانید ، درآمد پایدار چیست؟ ، نکاتی برای ثبت دامنه و هاست و …. بررسی ها نشان داده است که کسب و کار هایی که به سمت کسب درآمد پایدار می روند موفق تر هستند ، این نوع درآمد ها وقت و انرژی خاصی از ما نمی گیرند و خوبی درآمد پایدار در این نکته است ، البته برای فراهم کردن محیط و شرایط در اولین بار باید وقت کافی بگذارید تا زیر ساخت ها و سیستم سازی را انجام دهید تا بعد از آن کلیه کارها به صورت تکراری انجام شوند و شما درآمد تکراری کسب کنید .


ادامه ی مقاله کسب و کار اینترنتی خود را در چند گام راه اندازی کنید …  را بخوانید 

6 گام طلائی برای شروع کسب و کار آموزش راه اندازی کسب و کار

 

کسب و کار فیزیکی



اگر شما صاحب یک کسب و کار فیزیکی باشید یا یک فردی را که صاحب کسب و کار فیزیکی است را در نظر بگیرید ، درآمد او در طول روز حد مشخصی دارد و اگر برای آن صاحب کسب و کار در طول روز اتفاقی بیفتد یا مشکلی برایش پیش بیاید درآمد خوبی نمی تواند کسب کند و مجبور است کسب و کار خود را تعطیل کند تا به مشکل خود رسیدگی کند ، یا مثلا اگر در یک روز به علت مریضی شدید نتواند به محل کار مراجعه کند درآمدی کسب نخواهد کرد .

حالا او اگر از یک روش برای درآمد پایدار استفاده کند ، مثل اینکه پکیج هایی را از لحاظ موقعیت کاری خود تهیه کند و در سایت خود قرار دهد و بتواند آنها را به فروش برساند ، این فرآیند می تواند درآمد پایدار نامیده شود یعنی یک بار زمان گذاشته و یک پکیج تولید کرده و مدتها و به تعداد دفعات زیاد آن پکیج را به مشتریان خود می فروشد .

آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی آموزش رایگان کسب و کار



راه اندازی کسب و کار اینترنتی


online-business-01

این روزها ، استفاده و دسترسی به اینترنت به قدری ساده شده است که هر شخصی می تواند یک درآمد پایدار را برای خود راه اندازی کند این نشان از کم هزینه بودن و امکان رشد بیشتر در فضای وب خبر می دهد . در فرآیند فروش به صورت خودکار که در مباحث پیشرفته تر قرار دارد مدیر سایت می تواند با اتوماتیک کردن فرآیند فروش به کارهای دیگر در پشت صحنه سایت خود بپردازد از جمله افزایش ترافیک بالا بردن بازدید سایت و غیره که می تواند به دیده شدن و تبلیغ سایت منجر شود .


نکته : در نظر داشته باشید برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی و رسیدن به درآمد پایدار داشتن حتما باید یک وب سایت داشته باشید تا بتوانید از آن به ارائه خدمات و محصولات خود بپردازید.برپا کردن یک سایت قوی ، فعال می تواند نیازهای شما را از نظر تبلیغات و بحث های تجاری مرتفع سازد .

آموزش کسب و کار اینترنتی و روش های کسب درآمد از اینترنت استراتژی کسب و کار

سه گام اساسی برای راه اندازی سایت وجود دارد :

۱- ثبت دامنه مورد نظر



ابتدا باید برای سایت خود یک دامنه مناسب خریداری کنید که قبلا ثبت نشده باشد ، دامنه در واقع همان نام سایت شما است که مشتریان و کاربران با وارد کردن در مرورگر می توانند به سایت شما دسترسی داشته باشند . برای ثبت دامنه که اصطلاحا هم دامین نیز گفته می شود همانطور که در بالا گفتم باید مطمئن شوید که نام مورد نظرتان قبلا ثبت نشده است ، این کار را شرکت های مختلفی انجام می دهند که می توانید با جستجو در اینترنت به وب سایت آنها مراجعه کرده و درخواست مورد نظر خود را مطرح کنید .

در نظر داشته باشید که با یک بار پرداخت نمی توانید صاحب دامنه مورد نظرتان شوید این دامنه ها به صورت پلن های مجزا و اجاره ای به مشتریان تحویل داده می شوند و مشتری باید سالانه آنها را مجددا تمدید کند تا بتواند از آن استفاده کند .

استفاده از داشته ها در کسب و کار ،راه اندازی کسب و کار

قبل از خرید دامنه به نکات زیر دقت کنید :

۱ – یک دامنه را ثبت کنید که امکان تایپ اشتباه آن کم باشد از یک واژه واضح و مشخص استفاده کنید تا کاربران شما درصدد درست کردن غلط املائی ها نباشند و مستقیم و راحت وارد سایت شما شوند .

۲- از نامی استفاده کنید که افراد معمولی هم بتوانند آنرا بدون اشتباه و به راحتی آن را حفظ کرده و یا وارد کنند

۳-فرض کنید یک سایتی برای خود می خواهید راه اندازی کنید با نام گرافیک و زیبایی شناسی می توانید آدرس آن را اینگونه ذکر کنید : زیبایی شناسی دات کام این نام چون یک ترکیب نام گنگ است آنرا می توان هرنوعی نوشت بنابراین یک نام مناسب برای دامنه نیست

راه اندازی کسب و کار اینترنتی کار اینترنتی کسب و کار کسب و کار اینترنتی


۲ – از حروف کمتری استفاده کنید



از تایپ زیاد در نام دامنه بپرهیزید نام دامنه باید کوتاه ، قابل فهم و آسان باشد ، هرچقدر حروف دامنه شما بیشتر باشد کاربران نمی توانند آنرا راحت تر به خاطر بسپارند .شاید برای شما دانستن این نکته جالب باشد که معمولاً کاربران اینترنتی نمیتوانند بیشتر از ۱۲ کارکتر را در نام دامنه به خاطر بسپارند و عملا ان را فراموش میکنند. طولانی نبودن نام دامنه یکی از ویژگی های مهم برای یک دامنه اینترنتی محسوب میشود.

کسب و کار اینترنتی خود را در چند گام راه اندازی کنید ... کسب و کار فیزیکی

۳ – به خاطر سپردن نام دامنه را در نظر بگیرید

 


بدترین انواع دامنه استفاده از حروف اختصاری کسب و کار است ، مثلا یک شرکتی از نام سه سیلابی برخوردار است و برای دامین خود از مخفف این کلمات استفاده می کند و اصلا نه جذابیتی دارد ، نه مخاطب مفهوم آنرا می فهمد و یک حالت ناشناخته ای را مخاطب تداعی می کند .

 ۴ – دامنه های فارسی



یک نکته بسیار جذاب این است که مدتی در اینترنت شاهد سایت هایی هستیم که دامنه فارسی دارند مثل این سایت بازاریابی دات نت  یعنی سایت شما با همان نام دلخواه شما به زبان فارسی نیز می تواند ثبت شود که این یک نکته مهم برای موتورهای جستجو می باشد زیرا آنها راحت تر می توانند بفهمند که شاخه فعالیت شما در چه زمینه ای است و سریعتر شما به نتایج بالاتر خواهید رسید .

سایت های زیادی در این زمینه در اینترنت وجود دارند که می توانید از آنها خرید کنید .

۵ – پسوند دامنه



سعی کنید از یک پسوند دامنه مناسب استفاده کنید ، زیرا با وجود این همه پسوند دامنه باید بدانید که کدام یکی از آنها به درد شما می خورد و استفاده کنید ، سعی کنید از پسوند دات کام استفاده کنید ، زیرا اولین نکته ای که در ذهن مخاطب درباره ی نام دامنه نقش می بندد نام دامنه با پسوند دات کام است دومین نکته ای هم که می توان مطرح کرد دامنه های دات کام یکی از دامنه های شناخته شده برای جستجوگرها هستند و راحتتر و سریعتر مطالب سایت شما را واکاوی کرده و ایندکس می کنند .

۶ – هاست سایت را اجاره کنید



پس از ثبت دامنه مورد نظر فضای وب را باید تهیه کنید ، درواقع باید هاست سایتتان را اجاره کنید ، هاست در واقع یک کامپیوتر در یک شرکت یا محلی قرار دارد که به آن دیتاسنتر می گویند ، شما با خرید هاست یکی از این کامپیوترها را در آن شرکت خریداری کرده اید و اطلاعات و فایلها و محتویات وب سایت خود را باید بر روی آن بارگزاری کنید که به آن سرور می گویند . برای استفاده از این هاست باید سالانه مبلغی را بپردازید . هاست ها دارای اندازه های مختلفی هستند که شما با نیاز خود می توانید یکی از آنها را تهیه کرده و استفاده کنید .

۷ – انواع هاست



در کل دو نوع هاست داریم :

۱-هاست ویندوزی : به هاستی گفته می شود که بر روی آن کامپیوتر سیستم عامل  ویندوز نصب شده باشد . هاست ویندوز فضایی در هارد یک سرور است که اطلاعات سایت بر روی آن آپلود میشود. سیستم عامل هاست ویندوزی سرور ویندوز نسخه مخصوص سرور میباشد. هاست ویندوز مخصوص سایتهایی است که دارای زبان برنامه نویسی asp و یا  asp.net هستند و علاوه بر اینها این هاست مختص سایتهایی که دیتا بیس آنها SQL Server است نیز میباشد. در مورد این هاست باید به این نکته نیز اشاره کرد که بر پایه وب سرور IIS استوار است.

۲- هاست لینوکسی : به هاستی گفته می شود که بر روی آن کامپیوتر سیستم عامل  لینوکس نصب شده باشد. پر استفاده ترین سیستم عامل در هاست لینوکس معمولا CentOS  است. هاست لینوکسی مخصوص سایتهایی است که با زبان برنامه نویسی پی اچ پی نوشته شده اند.

اگر سایت شما با زبان برنامه نویسی پی اچ پی نوشته شده باشد باید از هاست لینوکسی استفاده کنید البته هاست های ویندوزی نیز برخی از آنها این زبان را پشتیبانی می کنند.اگر زبان برنامه نویسی سایت شما زبان ای اس پی باشد باید از هاست ویندوزی استفاده کنید که به مراتب گرانتر از لینوکس است .

نتیجه گیری



راه اندازی کسب و کار اینترنتی ،شما در این مقاله با گام های ابتدایی راه اندازی کسب و کار اینترنتی آشنا شدید در مقالات بعدی سعی می کنیم در این زمینه بیشتر توضیح دهیم ، سعی کنید بیشتر در این زمینه تحقیق کنید و بعد از مشخص کردن زمینه فعالیت وب سایت و کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.