ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

ماهان تیموری

بهترین فنون تلقین به نفس

تلقین به نفس

 

 

درست است که علم تلقین به نفس  توسط روانشناسان تدریس می‌شود ولی توسط یک داروساز کشف شد.به نام امیل کوئه که متصدی یک داروخانه بود، یک روز که یکی از دوستانش که بیماری خاصی داشته برای گرفتن دارویی بدون نسخه به داروخانه‌ی امیل کوئه می‌رود و اصرار برگرفتن دارو می‌کندامیل اجازه‌ی چنین کاری را نداشت اما وقتی با اصرار دوستش روبرو می‌شود و می‌بیند که نمی‌تواند او رامجاب کند چند قرص ویتامین به او می‌دهد و می‌گوید: این‌ها را بخور حتماً خوب می‌شوی فقط یادت باشدبه کسی نگویی!

 

بعد از دو هفته که دوستش با سلامتی پیش او می‌آید، امیل کوئه تعجب می‌کند که چه اتفاقی افتاد؟! من که فقط چند قرص ویتامین به او دادم؟!وقتی علت را جویا می‌شود و تحقیق می‌کند متوجه می‌شود اتفاق جالبی افتاده چیزی که تأثیر خود را گذاشته بوداین جمله بود، این قرص را بخور حتماً خوب می‌شوی! و او این حرف را باور کرده و دقیقاً روی او تأثیر گذاشته است و به اعتماد به نفس رسیده است.به این نتیجه می‌ رسد که عبارات می‌توانند روی افراد تأثیرات سازنده یا مخرب داشته باشندو در بهترین فنون تلقین به نفس اثر به سزایی دارد.

قدرت تلقین

 

 

اعتماد به نفس قدرت باورنکردنی دارد. روانشاناسان بزرگی مانند فروید به این قدرت اعتراف کرده و حتی داشمندی مانند انیشتین نیز به قدرت آن اشاره کرده است. تلقین به نفس ظاهری ساده دارد و میتوان آن را تنها یک جمله دانست. اما همین جمله میتواند سرنوشت یک فرد را تغییر دهد. با دانستن نکاتی در مورد تلقین به نفس و با استفاده از همین جمله میتوان تاثیرات باورنکردنی را بر روی ضمیر ناخوداگاه انسان گذاشت. شما در طول روز تعداد زیادی از این جملات را به خود میگویید و چندین جمله را نیز از دیگران میشنوید اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کردها ید که این قدرت را به کنترل خود در بیاورید و از آن برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنید؟

ضمیر نا خودآگاه

 

 

شاید برای شما جالب باشد اگر بدانید ضمیر ناخوداگاه شما بیشترین سهم را در فعالیت های ذهنی دارد. تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که بیشتر کارهایی که شما در طول روز انجام میدهید بدون فکر کردن انجام میشوند در اینجا ضمیر نا خوداگاه به کمک شما میآید. برای فهم بهتر این موضوع بهتر است از مثالی استفاده کنیم که شما به صورت روزانه آن را انجام میدهید. زمانی که شما راه میروید آیا به این موضوع فکر میکنید که ابتدا باید یکی از پاها را از روی زمین برداشته و ان را به جلو حرکت داده و بر روی زمین بگذارید؟ مسلماً چنین چیزی وجود ندارد و مهارت راه رفتن از زمان بچگی در ضمیر نا خود اگاه شما وجود دارد و شما با استفاده از ان بدون فکر کردن میتوانید اقدام به قدم زدن کنید.

تلقین به نفس و موفقیت

 

 

شاید عجیب به نظر بیاید اما اکثر افراد موفق از هوش معمولی برخوردار هستند. اما یکی از عواملی که باعث موفقیت انها میشود این است که آنها همواره خود را در معرض جملات مثبت و امیدوارکننده قرار میدهند. ضمیر ناخود آگاه انسان در مقابل جملاتی که به دفعات تکرار میشوند نمیتواند مقاومت زیادی کند و بالاخره آن را قبول خواهد کرد. ضمیر نا خودآگاه شما قدرت تشخیص ندارد .

نمیتواند بفهمد چه جمله ای برای شما مثبت است و در مقابل چه جمله ای برای شما بار منفی دارد به هر حال این ضمیر فاقد قدرت تشخیص بوده و جملات را قبول میکند. به طور کلی اعتماد نفس همین است. پس بهتر است که این قدرت به کنترل در بیاید. مسلماً رسیدن به ثروت یکی از اهداف رایجی است که انسانها به دنبال آن هستند. آیا شما هم به دنبال این هدف هستید؟ یکی از فنونی که میتواند به شما برای رسیدن به هدف کمک کند استفاده از قدرت تلقین به نفسا است . در ادامه این مقاله شما یاد میگیرید که چگونه میتوان از قدرت تلقین به نفس برای ثروتمند شدن و کسب درآمد بیشتر استفاده نمود.

 

سؤال: ما چگونه می‌توانیم از علم تلقین به نفس  برای رسیدن به ثروت استفاده کنیم؟ تنها راه نفوذ به ضمیر ناخودآگاه تکرار است که در سطوح مختلف شیوه‌های مختلف دارد.یکی از راه‌های نفوذ به ضمیر ناخودآگاه گفتن و تکرار عبارت تأکیدی هست.

 

شیوه‌ی ساختن و استفاده از عبارت تأکیدی برای تلقین به نفس

ساخت عبارت تأکیدی رابطه مستقیم با فن بیان دارد. شیوه‌ی درست ساختن و استفاده از عبارات تأکیدی به شیوه‌ای است که می‌گوییم:

 

۱-عبارت تأکیدی باید در حال دستیابی گفته شود

 

همان‌طور که قبلاً هم گفتیم اگر خودآگاه با ناخودآگاه موافق باشند توان آن‌ها در هم ضرب می‌شودوقتی شما عبارت تأکیدی را به این صورت که مثلاً من صاحب فلان ماشین هستم بیان می‌کنید یک تضاد بین خودآگاه و ناخودآگاه اتفاق می‌افتد ،چون شما آن ماشین را ندارید جنگی بین آن‌ها اتفاق می‌افتدکه میدانید کدام برنده می‌شوند!ولی وقتی مثلاً  می‌گویی من در شرف به دست آوردن فلان ماشین هستم .یعنی من دارم به آن نزدیک می‌شوم! را بگویی اینجا باهم موافق می‌شوند و تو را به خواسته‌ات می‌رسانند.

 

۲- عبارت تأکیدی را باید باور کنید تا انرژییتان چند برابر شود.

 

چه زمانی انسان می‌تواند عبارت تأکیدی را باقدرت و تمرکز حواس تکرار کند; زمانی که آن را باور کرده است چون برد همیشه از آن قویی‌ترین‌ها و سریع‌ترین‌ها نیست ،برد همیشه از آن‌کسانی است که برد را باور دارند.

حضرت عیسی (ع): بگوبید تا برایتان گشوده شود.

حضرت علی(ع): با یقین می‌شود به نهایت خواسته رسید.

برای رسیدن به یک‌چیز فقط تکرار  کافی نیست باید آن را باور کنید; آرام گفتن، بی‌حال گفتن، بدون هیچ ذوق و هیجانی خیلی تأثیرگذار نیست ;عبارت تأکیدی‌تان را چنان محکم و با یقین بگویید که نتایج آن را روی فیزیک بدنتان ببینید.مثلاً از شادی فریاد کشیدن- ذوق کردن- مو به تن سیخ شدن -جاری شدن اشک.

 

۳-عبارت تأکیدی باید کوتاه باشد.

 

 

پیام‌های کوتاه بیشتر در ناخودآگاه تأثیر می‌گذارند; طولانی بودن ضمیر ناخودآگاه را دچار سردرگمی و گیجی می‌کند مثلاً: من هرروز از هر نظر بهتر و بهتر می‌شوم ،یا هم‌اکنون خداوند نتایج زندگی‌ام را در هر مرحله عالی رقم می‌زند.

 

۴-عبارت تأکیدی باید در ما احساس خوبی ایجاد کند.

 

 

وقتی عبارت تأکیدی را همراه با تجسم آن خواسته و تمرکز ذهن تکرار کنی یا حتی برای لحظاتی آن را حس می‌کنی، حال و هوای عجیبی در احساسات تو به وجود می‌آورند که احساسات تو را عالی‌تر می‌کند. این تأثیر بیشتری دارد.

 

۵-عبارت تأکیدی باید به سبک شخصی گفته شود.

 

تلقین به نفس

سبک شخصی خودت را پیدا کن ;بعضی‌ها سبک شخصی‌شان هیجانی است بعضی‌ها اگر در حالت ریلکس باشند بیشتر روی ضمیر ناخودآگاهشان تأثیر می‌گذارند. ببین با چه طرز گفتن عبارت تأکیدی بیشتر حس رسیدن به خواسته را به دست می‌آوری. مثلاً: من روزبه‌ روز به ماشین زیبایم نزدیک‌ تر می‌شوم آخ جون!

 

 

۶-عبارت تأکیدی باید زمانی گفته شود که شما در حالت آرامش باشی.

 

 

وقتی شما خسته‌ای یا عصبی هستی یا حرص می‌خوری این عبارت تأکیدی فایده ندارد باید در حالت آرامش و شادی تکرار کنی.

 

۷-عبارت تأکیدی باید در حالت بلند گفته شود.

 

 

 

در تکنیک‌های حافظه و تندخوانی به ما یاد می‌دهند که آرام فقط با چشم خط‌های نوشته‌شده کتاب را رد کنید; به این دلیل تا به مغزت برسد چهار مرحله را باید رد کند: یک‌بار می‌خوانی، یک‌بار صدایش را می‌شنوی، یک‌بار دربارۀ آن فکر می‌کنی و یک‌بار درک می‌کنی، با این کار سرعت خواندن پایین می‌آید. حالا وقتی شما عبارت تأکیدی را با صدای بلند تکرار می‌کنی دقیقاً همین مرحله برای شما تکرار می‌شود و نفوذ آن به ضمیر ناخودآگاه به‌مراتب بیشتر…

 

۸-عبارت تأکیدی تا رسیدن به موضوع باید ثابت باشد.

 

 

وقتی شما نهالی را درجایی می‌کارید باید زمانی به آن بدهید تا ریشه بدواند و سپس شروع به رشد می‌کند،اما اگر قبل از ریشه‌دار شدن جای آن را عوض کنید دوباره زمانی برای ریشه‌دار شدن می‌طلبد، عوض کردن جای گیاه هیچ‌گاه نمی‌گذارد که آن رشد کند، تغییر دادن عبارت تأکیدی هم دقیقاً همین‌طور عمل می‌کند. باید به ضمیر ناخودآگاه نفوذ کند تا باعث رشد و شکوفایی شما گردد.

 

۹-عبارت تأکیدی باید با کلماتی که به انرژی منبع شمارا وصل می‌کند گفته شود.

 

 

چون‌ که انسان خودش به‌ تنهایی قدرتمندانه نمی‌تواند عمل کند، زمانی که حمایت‌کننده‌ی قوی پشت او باشد این قدرت را هرروز و هر ساعت می‌تواند در رگ رگ اعضای بدنش به جریان بیندازد و قوی شود.

 

نتیجه گیری

 

 

ما یک قطره‌ایم ،اما زمانی که بدانیم به اقیانوس وصل شده‌ایم، هیچ‌گاه ناامید نمی‌شویم مثال: به یاری خدای عزیزم هرروز از هر نظر عالی و عالی‌تر می‌شوم.علم بهترین فنون تلقین به نفس علمی شیرین درباره‌ی قدرت ذهن است که می‌توان از آن برای تحقق هر چیزی استفاده کرد، این شیوه یکی از بهترین راهکارهای موجود است ، در پکیج کسب ثروت و آرامش تمام راهکارهای موردنیاز برای هم سو کردن ذهن با خواسته‌ها را موردبررسی قراردادیم.  شما می‌توانید با آگاهی از چگونگی عملکرد ذهن و استفاده از آن به هر آنچه در ذهن دارید دست پیدا کنید.

من ماهان تیموری هستم و در راه رسیدن به ثروت وآرامش شما را یاری میکن

چنانچه موفق به اتمام این مقاله در مدت زمان تخمینی نشده اید به سایت تست تندخوانی مراجعه نمایید

خواهشمندیم با دیدگاه سازنده  خود ما را در ارائه هرچه بهتر مقالات یاری نمایید

تیم آموزشی ماهان تیموری

ارائه دهنده آموزش های کسب و کار ، کارآفرینی ، شخصیت شناسی ,ثروت , تمرکز ذهن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.